Injoroni rregullat e vjetra rreth kombinimit të ngjyrave dhe dorëzojuni fantazisë...

Nganjëherë për freskim të veshjeve të përditshme na duhet vetëm pak inspirim.

Blogeret më të popullarizuara na kanë treguar se si bëhet ky kombinim, transmeton Telegrafi.

Po ju propozojmë 6 mënyra të kombinimit të ngjyrave, të cilat do ta freskojnë gardërobën tuaj këtë vjeshtë:

E portokallta + e kaltra e errët

E kuqja + ngjyrë vjollce

E zeza + e trëndafiltë

Ngjyrë qimeje + e portokallta

E argjendta + e hirta

E bardha + pembe

/Telegrafi/