Më formale sesa veshja e ceremonisë së dasmës, festa e beqarisë është koha për të nxjerrë veshjet e ëmbla me lule, mini funde  dhe xhupa.

Si e ftuar, sfida është të zgjidhni një veshje që nuk është e tepruar por, është e mjaftueshme.

Për fat të mirë, kjo listë do t’ju ndihmojë nëse gjithashtu dëshironi të vishni përsëri më vonë veshjen:

/Telegrafi/