Ne jemi mësuar t’i shohim motrat e famshme me një fytyrë plotë grim, por ndonjëherë, ato shfaqen natyrale, pa grim!

Edhe pa grim, motrat Kardashian-Jenner gjithmonë arrijnë të duken absolutisht të mahnitshme!

Në disa raste të rralla, yjet janë fotografuar pa bërë shkëlqimin e tyre, dhe gjithmonë pëlqehet pamja e tyre natyrale.

Nga motra e madhe deri te ajo më e vogla, të gjitha janë shfaqur së paku një herë pa grim.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e super yjeve pa grim:

Kourtney Kardashian

Khloe Kardashian

Kim Kardashian

Kendall Jenner

Kylie Jenner

/Telegrafi/