LAJMI I FUNDIT:

Dukjet më të mira nga Java e Modës në Paris 2020

Dukjet më të mira nga Java e Modës në Paris 2020
Foto: Getty Images/Guliver

Moti i ftohtë dhe flokët e thatë nuk janë arsyet e vetme pse ne jemi të gatshëm të kalojmë sa më shpejtë këtë dimër. Java e Modës në Paris gjithashtu na ka bërë të dëshirojmë të jemi në sezonin e pranverës sa më shpejtë.

Për të parë trendet e flokëve dhe grimit që vijnë në sezonin e ardhshëm, shikoni galerinë më poshtë.

1. Buzë metalike

2. Sytë e tërhequr

3. Gërsheta klasike

4. Gërsheta në formë kurore

5. Lëkurë e shndritshme

/Telegrafi/