Përzieni katër artikuj të pasur me fibra dhe proteina dhe do të keni shejk proteine më të bukur për forcë dhe shëndet të organizmit!

Shejku më i mirë për forcë bëhet nga përbërësit të cilët mund t’i gjeni të gjithë, transmeton Telegrafi.

Në dyqane gjenden artikujt e vërtetë të cilët shumë lirë mund t’i blini dhe të cilët përfundimisht do t’ju ndihmojnë që të formësoni muskujt në çdo pjesë të trupit.

Gjëja më e mirë me këtë shejk është ajo që vetë mund ta përshtatni sasinë e çdo përbërësi varësisht nga ajo që ju nevojitet – më shumë hidrokarbure, proteina, fibra apo yndyrë.

Reklama

Përbërësit:

– Qull tërshëre (hidrobarbure)
– Albumine (proteina)
– Gjalpë nga kikiriku (yndyrë)
– Banane (fibra).

Të gjithë këta përbërës përzieni në blender dhe shejku juaj me proteina është i gatshëm. /Telegrafi/

Reklama