Shikojini dhe frymëzohuni prej tyre!

Vjeshta po vjen dhe bashkë me të, vjen edhe qejfi i të bëri grim me ngjyrat e stinës. Llojet e makijazheve të mëposhtme, jemi të sigurt se do t’i përdorni gjatë gjithë vjeshtës!

Ekzistojnë shumë këshilla që ju vijnë në ndihmë për të pasur një grim perfekt gjatë këtyre ditëve.

Kështu që, shikojini me vëmendje dhe provojini derisa t’i rikrijoni në mënyrë perfekte:

Ngjyra vjeshte me pakëz neon

‘Cat-Eye’, por mbrapsht

Një grim ‘smokey’, por me ngjyrat tipike të vjeshtës

Frymëzuar nga vitet ’90

Fokusi tek buzët