Problem është me gjete çantë për gjithçka, por Telegrafi Deals e ka gjetur për ju, edhe atë me super çmim 4.5 euro. Krejt çka duhesh me ba ti, është me vendos kodin Telegrafi gjatë blerjes dhe përfiton ekstra zbritje.

Xiaomi Mi Casual Daypack e verdhë është ajo që mund të mbajë laptopë deri në 13 ich dhe ka hapësirë të mjaftueshme për portofol, blloqe, dokumente dhe objekte tjera.


Pjesa e brendshme e çantës përbëhet nga materiali EPE, shumë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ujit. Rripat e shpinës janë të dizajnuar për të zvogëluar presionin në shpinë.

Por, nëse iu duhet pak më e madhe, që mund të mbajë laptopë deri në 14 ich, atëherë e kemi versionin Xiaomi Mi Casual Daypack – rozë.


SHFLETONI ZBRITJET TJERA ME KUPONIN: TELEGRAFI

Je gamer e nuk ke karrikë ergonomike, problem që duhet me u zgjidhë gjithqysh me këtë zbritje Je gamer e nuk ke karrikë ergonomike, problem që duhet me u zgjidhë gjithqysh me këtë zbritje
Parfumet më të mira të femrave për këtë Black Friday - dashuri në spërkatje të parë 😍 Parfumet më të mira të femrave për këtë Black Friday - dashuri në spërkatje të parë 😍
Super rrobalarësja e brendit të fuqishëm botëror Samsung vjen me çmim 359.10 EURO! Super rrobalarësja e brendit të fuqishëm botëror Samsung vjen me çmim 359.10 EURO!
Sen s’knaqesh me ra n’kerr t’mirë, çka kënaqesh kur i bjen çmimi me Telegrafi Deals Sen s’knaqesh me ra n’kerr t’mirë, çka kënaqesh kur i bjen çmimi me Telegrafi Deals
VEÇ 3 DITË KJO OFERTË: Apple 24 iMac Retina 4.5K vjen për ju 500 EURO MA LIRË! VEÇ 3 DITË KJO OFERTË: Apple 24 iMac Retina 4.5K vjen për ju 500 EURO MA LIRË!