Nëse veç nuk keni vendosur ende për dhuratën e çmuar që dëshironi t’ia bëni të dashurës, motrës apo dikujt tjetër, atëherë ne po jua lehtësojmë tej mase këtë proces.

Monitorin më të preferuar gjithandej, Apple 24 iMac Retina 4.5K me chip M1 po e sjellim ME SUPER ZBRITJE prej 500 EUROVE!

Telegrafi Deals e sjell këtë super zbritje me ofertë të limituar e cila zgjatë vetëm 3 ditë dhe zbritja aplikohet vetëm pasi ta shkruani kodin promocional “Telegrafi25”.

ÇFARË DUHET TË DINI PËR KËTË SUPER KOMPJUTER?

Kompjuteri është i pajisur me ekran Apple iMac 24 4.5K Retina AiO me një diagonale 23.5 “dhe një rezolucion 4.5K prej 4480 × 2520 piksele, përderisa performanca është e ndërtuar në një procesor 8-bërthamor Apple M1 me një GPU 7-bërthamë dhe një Motor Neural 16-bërthamor.

Po ashtu, procesori gjithashtu përfshin 8 GB RAM, kurse për sistemin, të dhënat dhe aplikacione është krijuar për 256 GB SSD. Përveç kësaj, kompjuteri posedon kamera të integruar FaceTime HD 1080p dhe komunikim përmes lidhjeve wireless WiFi, kurse karakteristikat e tjera përfshijnë Bluetooth 5.0, 2x Thunderbolt 4 / Type- port dalës i kufjeve C dhe 3.5 mm.

Për më tepër, pajisja operon me sistemin operativ Mac Big Sur dhe përfshinë tastierën Magic Magic dhe maus Apple Magic.