Pasi të keni përfunduar dhuratat e festave për të gjithë në listën tuaj, është disi tashmë koha për ndryshim të ngjyrës së flokëve.

Pavarësisht pandemisë, nuk do të thotë që ngjyra e flokëve duhet të jetë e mërzitshme, në fakt, krejt e kundërta.

Sigurisht, biondet dhe brunet me mirëmbajtje të ulët po kalojnë një moment, por ka edhe shumë të papritura që duhen pasur parasysh.

Ngjyrat si roza dhe e kaltra po bëhen trendi pasi që janë të lehta për tu bërë dhe shumë prej nesh po punojnë ende nga shtëpia, nuk prish punë pak eksperimentim.

Më poshtë gjeni ngjyrat e flokëve trendi për sezonin dimëror:

/Telegrafi/