Aktorja Amanda Holden (49) javëve të fundit është e pranishme gjithnjë e më shumë në publik dhe çdo herë ngazëllen me kombinimet e veshjeve

Dhe ndërsa javët e fundit, logjikisht, është përqendruar në kombinimet e ngrohta të vjeshtës, sot ajo na tregoi se si të vishesh kur dëshiron të dukesh e rafinuar, elegante, luksoze, dhe në të njëjtën kohë e modeste dhe e përmbajtur, transmeton Telegrafi.

E vetmja gjë që duhet të bëni është të bartni pjesë të përshtatura mirë në ngjyrë pa të meta – vjollcë të çelur.

Hije më të butë ngjyrës së famshme mbretërore gjithmonë veshjes do t’i japë një dozë luksi, dhe nëse e gjithë veshja është në këtë ngjyrë, efekti nuk mund të mungojë. /Telegrafi/