Një vajzë ka vendosur të bëjë eksperiment dhe zbulon a është e mundur vetëm me një ushtrim të arrihen rezultate të dukshme

Ky ushtrim aktivizon posaçërisht muskujt e vitheve, por edhe të këmbëve dhe të barkut, transmeton Telegrafi.

Nëse dëshironi ta tendosni trupin dhe të korrigjoni figurën, kjo është zgjidhja ideale.

Nuk ju janë të nevojshme kurrfarë pajisjesh shtesë, vetëm vullneti i mirë dhe pak kohë.

Këto janë rezultatet të cilat i ka arritur ajo: Vithet i janë rrumbullakuar, ndërkaq muskujt e këmbës i janë bërë më të fortë.

Nëse do të jeni këmbëngulëse dhe të vazhdoni me këtë rutinë edhe në periudhën e ardhshme, trupi do të duket gjithnjë e më i mirë.

Të kesh figurë të bukur nuk është e vështirë.

Në shtojcën e xhiruar shikoni si bëhet ky ushtrim:

/Telegrafi/