Flokët e drejtë duken paksa kufizues sa i përket stileve por, me hijet dhe mjetet e stilit të duhur, ju mund t’i bëni flokët tuaj të duken plotësisht të freskët dhe tërheqës.

Më poshtë gjeni disa mënyra:

Flokë të drejtë me kapëse flokësh

Më parë e njohur si një mënyrë për të mbajtur flokët tuaj larg fytyrës tuaj ndërsa lani dhëmbët por, kjo pamje meriton të shihet nga publiku, veçanërisht kur përfshin kapëse të paqarta si këto.

Flokë gjysmë të kapur me një zinxhir

Nuk thuhet se kjo pamje është gjëja më e lehtë në botë por, nuk është edhe më e vështira. Hapi i parë: gjeni një zinxhir flokësh. Pastaj ktheni njërën anë të flokëve tuaj mbrapa, duke e mbështetur drejt kokës. Ktheni anën tjetër të flokëve tuaj mbrapa dhe vendoseni atë në krye të kthesës tjetër.

Flokë të drejtë me balluke

Të gjitha, dëgjoni: Ju nuk duhet të rregulloni balluket tuaja në të njëjtën mënyrë çdo ditë. Për të shkuar me stilin e saj retro me flokë të drejtë, Selena Gomez e ndërpreu atë dhe rregulloi balluket e saja të ndara në njërën anë.

Flokë të drejtë të çrregullt

Mendimi më i madh i gabuar në lidhje me flokët e drejtë është se gjithmonë duhet të krehët dhe të jetë i lëmuar në mënyrë të përsosur por, ky version dëshmon se nuk është e vërtetë.

Flokë të drejtë me një shirit dekorues

Kur dyshoni, vendosni një shirit dekorues. Dhe kur doni të bini në sy, vendosni një shirit të mbushur ose një fjongo me perla të theksuara si kjo më poshtë.