Thuajse secila vajzë ëndërron që të duket e përsosur në ditën e dasmës së saj.

Dhe, siç shkruan “Bright Side” në artikullin e vet, vajzat e Kosovës janë shumë me fat sepse e kanë artistin e makijazhit Arbër Bytyqin, i cili bën mrekulli në këtë aspekt, transmeton Telegrafi.

Arbëri ka qenë duke i transformuar femrat për më shumë se 5 vite, ndërkaq ka qenë i dhënë pas makijazhit qysh prej kur ka qenë fëmijë.

Sipas vet atij, pjesa më e mirë e punës së tij janë reagimet e femrave kur e shohin veten se si duken.

“Bright Side” nuk ka mundur ta injorojë talentin e këtij artisti, andaj edhe ka vendosur që me lexuesit e vet t’i ndajë disa prej punëve më të mira të tij. /Telegrafi/

View this post on Instagram

What do you think about this bridal makeover?!

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) on Jul 18, 2019 at 11:16am PDT

View this post on Instagram

Transformation of the day #hair and #makeup by #STUDIOArber

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) on Jul 14, 2019 at 10:57am PDT

View this post on Instagram

Transformation of the day #hair and #makeup by #STUDIOArber

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) on Apr 6, 2019 at 12:30pm PDT