Me gjasë po mendon se “A ka vërtet 10 lloje të ndryshme modelesh flokësh të kapura bisht?”. E kuptojmë që një gjë aq e thjeshtë nuk ka nevojë të komplikohet, megjithëse pse ta kufizojmë veten?

Ka pafund opsione për t’i kapur flokët bisht ndaj eksperimentoni.

– të kapura në fund dhe njëkohësisht duke gufuar pjesën e sipërme:

– ose duke i shtrënguar fort:

– gërshetë:

– të kapura në fund dhe të ndara me vizë në mes:

– të kapura lirshëm:

– mos harroni detajet:

– vazhdojmë me detajet sërish:

– stiloni kaçurrelat kështu: