Në këtë pikë, fjala “Cardi B” është bërë sinonim i eksperimentimit ekstrem të flokëve.

Ajo nuk ka frikë të bëjë paraqitje me zgjedhjet e flokëve, zakonisht duke zgjedhur avangardën dhe duke hedhur pak gëzim në zgjedhjet që bënë. Cardi B ka bërë gjithçka, deri te gërshetat me perla me mesazhe sekrete.

Gjatë gjithë kohës së eksperimentimeve ajo është duke u kujdesur jashtëzakonisht për shëndetin e flokëve, natyrisht.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)


Vizioni i saj i fundit, i krijuar nga stilisti i saj i flokëve Toyko Stylez, dhe është thjesht mbresëlënës. Santens specializohet në flokët prerëse franceze të frymëzuara nga romantizmi i shekullit të 19-të. Për shkak të kësaj, modelet e flokëve kanë tendencë të kenë një pamje super mbretërore, me koncept të lartë.

Foto: Instagram

Sapo të shihni këtë stilim të fundit nuk mund të mos ju shkoj mendja te seriali Bridgerton, ku kemi parë pa fund frizura të tilla.

View this post on Instagram

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)


Pamja u kombinua me dy zgjedhje fustanesh; një fustan prej kadifeje të kuqe nga Jessica Rabbit dhe një ngjyrë hiri, shumë më transparent.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)


Pamja që rezulton është … në të vërtetë një kryevepër. /Telegrafi/