LAJMI I FUNDIT:

Seks me kafshë? Ja ku përfundoi amerikani!

Seks me kafshë? Ja ku përfundoi amerikani!

Nga njerëzit asgjë më nuk mund të thuhet se është e papritur! Dhe kjo tezë mund të mbështetet edhe duke u bazuar në idenë krejtësisht të çuditshme të Keneth Kelmer nga Montana e SHBA-ve.


Ai është kapur në një akt seksual me një qen në shtëpinë e motrës së të dashurës së tij. Për këtë ai rrezikon një dënim prej 10 vitesh burg dhe një gjobë në mijëra dollarë, transmeton Telegrafi.

Reklama

Kelmer u lirua me kusht, por nuk i lejohet të ketë qasje tek kafshët, madje edhe tek kafshët e tija.

Gruaja e cila e gjeti atë duke bërë “krimin” tha se ai ka një shtëpi plot me qen, mace dhe kafshë të tjera. /Telegrafi/