Tani kur ka kaluar 15 nëntori, edhe zyrtarisht jemi futur në periudhën ku është obligative vendosja e gomave të dimrit në veturat e juaja dhe përgatitja për kushtet e këqija atmosferike në mënyrë që të shmangen aksidentet.

Pikërisht gjatë kësaj periudhe rritet numri i kërkesave për blerje të gomave të reja të dimrit, pasi që sa më të reja, aq më të sigurta dhe ekonomike ato janë.

Ndonëse deri tani ky proces mund t’ju ketë marrë shumë kohë për të vizituar dyqane të shumta derisa i keni gjetur çmimet e gomat e duhura, ne këtë proces po jua lehtësojmë!

Sen s’knaqesh me ra n’kerr t’mirë, çka kënaqesh kur i bjen çmimi me Telegrafi Deals Sen s’knaqesh me ra n’kerr t’mirë, çka kënaqesh kur i bjen çmimi me Telegrafi Deals

Telegrafi Deals sjell ofertën për goma të reja të dimrit, të cilat mund t’i blini ONLINE dhe të përfitoni zbritje nga 45.95 në 39.06 EURO duke e shkruar kodin promocional “Telegrafi15”.

Çmimi prej 39.06 eurove është për një gomë, e cila është e modelit 195/65R15 M+S dhe ka garancion 2 vjet!

Në foto: Procesi i shkrimit të kuponit promocional për ta marrë zbritjen prej 15%