Siguria e ambientit ku jetoni është e domosdoshme, andaj kamerat në shtëpi, banesë ose zyre janë tejet të nevojshme.

Xiaomi Mi 360 ° Home Security 2K, është një kamerë tejet e përshtatshme për raste të tilla dhe vjen me zbritje nga çmimi 79.50 euro në vetëm 64.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Kamera kap një imazh me kënd të gjerë në një kënd prej 110 ° dhe është e pajisur me një motor me dy boshte, falë të cilit mund ta rrotulloni në të gjitha drejtimet. Për funksionimin e lehtë të kamerës, përdorni aplikacionin Mi Home, të cilin mund ta instaloni lehtësisht në një celular me Android dhe iOS OS.

Ju mund të lidhni, konfiguroni, kontrolloni dhe monitoroni kamerën në çdo kohë dhe kudo që të jetë e mundur një lidhje interneti. Ju gjithashtu do të merrni njoftime në celularin tuaj për t’ju njoftuar për mysafirë të paftuar dhe mund të përfitoni nga fakti që kamera është e pajisur me një mikrofon dhe një altoparlant  flisni me anëtarët e shtëpisë ose qetësoni kafshët shtëpiake.

Natën, do t’ju shërbejë një ndriçim infra të kuqe me një gjatësi vale prej 940 nm. Përparësia e saj kryesore është se kjo dritë është e padukshme për syrin e njeriut, kështu që nuk do t’ju shqetësojë kur flini, as nuk do të lajmërojë vetë mysafirët e paftuar kur të ndizen.