LAJMI I FUNDIT:

Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

OFERTA KA SKADUAR!!

Social Media Manager është një prej punëve më të kërkuara në tregun vendor dhe global – profesion i cili parasheh menaxhimin online të një biznesi, kompanie apo organizate përmes zhvillimit të strategjive në rrjete sociale, përmes prodhimit të përmbajtjes kualitative, analizimit të të dhënave, etj.

Si agjenci lidere e rrjeteve sociale në Kosovë, Hallakate vazhdimisht sjell edhe trajnime për të gjithë individët të cilët duan të mësojnë si ta zotërojnë menaxhimin e mediave sociale dhe kampanjat reklamuese.

Hallakate ka vendosur ta hap aplikimin për muajin shkurt, ku ligjëruesi Valon Canhasi e shkrinë përvojën e tij shumëvjeçare në një modul të jashtëzakonshëm për t’i ndarë njohuritë dhe teknikat e nevojshme që pjesëmarrësit të përfitojnë sa më shumë dije për menaxhimin e platformave sociale.

Me një numër prej mbi 3000 pjesëmarrësve deri tani sa e kanë kryer këtë trajnim, Hallakate krenarinë e ka efikasitetin e trajnimit, ku një pjesë e madhe e pjesëmarrësve arrijnë të gjejnë punë brenda një kohe shumë të shkurtër.

Cilat janë temat që mësohen gjatë trajnimit në Hallakate për SMM?

 1.Hyrje në rrjete sociale dhe në ekosistem të mediave sociale në Kosovë-

-Si funksionon algoritmi

-Cila është shprehia e përdoruesve Kosovarë

-Cila është shprehia sipas gjeneratave

2.Si të hulumtoni dhe të definoni target audiencën (Persona)

– Cila është shprehia e kërkimit ne Google

– Cka eshte Audience Insights edhe si ta përdorim

3.Si të ndërtoni prezencën online në Facebook dhe Instagram si biznes apo organizatë

– Si të lexoni të dhënat dhe si ti interpretoni ato

– Si të organizoni kampanjat me Facebook Ads Manager

-Si të definoni objektivat e marketingut dhe KPI-s

-Si të definoni buxhetin e kampanjave

– Si të definoni procesin e “hinkës” (AIDA)

– Si të menaxhoni shitjet në chat

4.Kuptoni procesin e gjenerimit të ideve kreative

-Si të krijoni kalendarin e përmbajtjes

-Si të ndërtoni prezencën online në Instagram

-Si të ndërtoni prezencën online në LinkedIn

-Si të ndërtoni prezencën online në #Twitter

-Këshilla për menaxhimin e rrjeteve sociale

-Mjete për menaxhimin e rrjeteve sociale

-Mjete për organizimin dhe planifikimin e punës

-Pyetje & përgjigje dhe përmbledhje

Eh rruga për në Hallakate, t’çon me zbritjet dhe nga zyret e Telegrafit (në kuptimin e plotë të fjalës sepse janë dy kat sipër zyreve tona).

Thënë më thjesht, secili lexues i Telegrafit që dëshiron ta fillojë karrierën si Social Media Manager, mund të përfitojë nga Deals-i prej 20% zbritje përmes Promo Code “Telegrafi20”.

Si ta përfitoni zbritjen në Hallakate përmes Telegrafi Deals?

Mjafton të klikoni në këtë LINK dhe poshtë në faqe t’i plotësoni të dhënat tuaja, duke mos harruar ta shkruani tek Promo Code “Telegrafi20” në të kundërtën nuk përfitohet zbritja.

Duke e bërë këtë, ju automatikisht përfitoni 20% zbritje, nga 250 euro200 euro. Oferta vler deri me datën 31.01.2023

Artikull i sponzorizuar

Më shumë