Foshnjat janë të supozuar që qumështin ta pijnë të ngrohët, prandaj shpesh herë për arsye të ndryshme ndodhë që qumështi i tyre të ftohët.

Që nëna të mos ballafaqohet më një problem të tillë gjatë natës apo kohës kur është duke udhëtuar për diku, asaj i nevojitet një pajisje e cila e mbanë ngrohët qumështin e foshnjës.


Një pajisje të tillë përveç që mund ta gjeni në Telegrafi Deals, ju gjithashtu atë mund ta merrni edhe me zbritje duke përdorur kuponin përkatës.

Ky produkt është i dizajnuar që të ngrohë shishen e qumështit për bebe. Gjithashtu është e përshtatshme edhe për ushqyerjen e bebeve me qumësht gjatë natës.

Është ideale për udhëtimet me makinë, gjithashtu edhe për pushime.

Ngrohja e qumështit apo cilësdo pije bëhet kur shishja futet në ngrohëse dhe ajo aktivizohet kur lidhet me USB

Këtë ngrohëse shishesh ju mund ta merrni me zbritje nga 17.90 euro9.90 euro vetëm duke përdorur kuponin Telegrafi44.

Mbajë qumështin apo cilën do pije të ngrohët me këtë pajisje kudo që jeni.