Kërcimi me litar është një formë e ushtrimeve kardiovaskulare të cilën çdo sportist e lavdëron, duke i përfshirë bokserët, futbollistët e deri tek atletët e njohur botërorë.

Siç tregojnë ekspertët, kërcimi me litar faktikisht djegë shumë më shumë kalori sesa vrapimi dhe thuajse çdo lloj tjetër ushtrimi kardio.

Madje, përtej faktit se kërcimi me litar e djegë dhjamin, gjithashtu ky ushtrim e tonifikon barkun, e rritë qëndrueshmërinë, e përmirëson kapacitetin e mushkërive, si dhe i tonifikon këmbët.

Por, sa shumë peshë mund të humbni brenda muaji nëse e praktikoni këtë ushtrim?

Ekspertët tregojnë se ju lehtësisht mund t’i digjni deri në 300 kalori duke ushtruar vetëm 15 minuta! Kjo nënkupton se ju digjni 25% më shumë kalori në minutë sesa në vrapim.

Kjo nënkupton se nëse ushtroni çdo ditë nga 20 minuta, pa e ndryshuar fare ushqimin, ju mund t’i humbni deri në 6 kilogramë brenda muaji.

Por, nëse filloni të kujdeseni edhe në ushqim, humbja e peshës mund të shkoj deri në 10 kilogramë brenda muaji duke kombinuar ushqimin e shëndetshëm me kërcim me litar.

Ku të gjej kërcim me litar dhe t’ia fillojë menjëherë ushtrimeve?

Sikur asnjëherë më lehtë, ju tani nuk keni nevojë të brengoseni më për pajisjet që të ushtroni në shtëpinë tuaj!

Falë Telegrafi Deals, ju tani mund ta blini litarin për kërcim me një çmim ekskluziv, dhe madje mund ta blini atë online duke ardhur porosia në shtëpinë tuaj!

Porositeni sot litarin duke KLIKUAR KËTU dhe filloni menjëherë humbjen e peshës!