Nevoja për kamera sigurie është çdo kund, duke filluar nga shtëpia juaj, oborri, lokali apo edhe zyret.

Një sistem kamerash sigurie në shtëpi apo kudo çoftë është një mjet i shkëlqyeshëm për mbrojtje dhe mund të funksionojë si një parandalues hajdutësh.

Përveç këtyre e rëndësishme është edhe cilësia e një produkti i cili kryen një punë të tillë.

Përmes Telegrafi Deals ju do të keni mundësi që të gjeni kamera të sigurisë me një cilësi të lartë dhe me zbritje duke përdorur kuponin përkatës.

Ky produkt ka një rezolucion të lartë dhe ofron pamje të shkëlqyeshme në kushte të dobëta ndriçimi edhe në errësirë.

Kamera ka mundësi të rrotullohet dhe të kapë një shkrepje të plotë 360° horizontale dhe 96° vertikale.

Ka një teknologji të re të ngjyrave të vërteta dhe falë teknologjisë është në gjendje të shfaqë informacione edhe në telefonin tuaj.

Këtë kamere ju mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals nga 52.50 euro44.50 euro vetëm duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.

Siguro shtëpinë, oborrin, lokalin dhe zyrat tuaja me këto kamera!