Pastrimi është pjesë shumë e rëndësishme e përditshmërisë. Një ambient i pastër jau mundëson të jetoni shëndetshëm jo vetëm në aspektin fizik por edhe në atë mendor.

Si shkas i kohës së kufizuar dhe të ngjeshur me shumë përgjegjësi dhe obligime, është e pamundur të keni çdo herë mundësi të pastroni dhe shpesh jeni të mërzitur edhe nja zhurma që shumica e fshesave elektrike e krijojnë, gjë që e bën procesin akoma edhe më të bezdisshëm.

Telegrafi Deals jau sjell një fshesë elektrike pa zhurmë dhe që pastron lloje të ndryshme të dyshemeve, e në të njejtën kohë është me zbritje nga çmimi 341.50 euro në vetëm 299.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Roborock H7 do t’ju ndihmojë të pastroni të gjitha llojet e dyshemeve, duke përfshirë qilima, pllaka dhe më shumë. Aksesorët e fshesës përfshijnë furça kryesore me rrotullim, tub i gjatë, mini furçë e motorizuar, tub flexi, furçë pluhuri, grykë e çarë.

Fshesa me korrent Roborock H7 përdor një bateri me kapacitet të lartë për funksionimin e saj, e cila do t’i sigurojë atij energji deri në 90 minuta funksionim.