Ajri i pastër luan një rol të rëndësishëm në shëndetin dhe disponimin tuaj, pastrimi vetëm me detergjentë dhe thithëse elektrike nuk është i mjaftueshëm, sepse përderisa po pastroni gjësendet, sipërfaqen dhe mobiljet brenda shtëpisë apo apartamenit tuaj, në të njejtën kohë mund ta rëndoni ajrin.

Meqë ajri i pastër është njëri ndër faktorët kryesor për shëndetin e plotë, duhet të kujdeseni se çka të bëni për ta përmirësuar atë.

Këtë mund ta bëni me anë të një pajisje të veçantë, intelegjente për pastrimin e ajrit, Xiaomi Mi Air Purifier të cilin e gjeni me zbritje nga çmimi 110.00 euro në vetëm 93.50 euro, mjafton të aplikoni kodin telegrafideals.

Një person i ekspozuar ndaj ndotësve të ajrit mund të përjetojë efekte afatgjata dhe afatshkurtra. E gjitha varet nga faktorët që ndikojnë. Por, në një mënyrë apo tjetër, kjo shkakton jo vetëm viruse por mund të kalojë deri tek sëmundjet e zemrës, sëmundjet e mushkërive dhe goditjeve në tru.