Përveç pijeve dhe ushqimit që ndihmojnë në freskim gjatë ditëve të nxehta të verës, kontribut të madh japin edhe mjetet freskuese të cilat shpesh herë janë të shtrenjta. Mirëpo shoku juaj, Telegrafi Deals ju ndihmon që të gjeni një produkt të natyrës së tillë po ashtu edhe me zbritje duke përdorur kuponin përkatës.


Këtë freskuese ju mund ta drejtoni kudo qe dëshironi dhe keni nevojë për freskim. Ky produkt përveç që është i përshtatshëm në shtëpi, ju mund ta vendosni edhe në zyrat tuaja apo ambientet tjera kudo që ju e ndjeni të nevojshme

Këtë produkt përmes Telegrafi Deals ju mund ta merrni me zbritje nga 6.50 euro4.50 euro vetëm duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.

Ju gjithashtu keni garancion 1 vjeçar për këtë pajisje.