Në këtë periudhë të ftohtë të dimrit, ne po ju gëzojmë me një super zbritje në jorganin e ngrohtë nga linja Dormeo!

Bëhet fjalë për jorganin Siena, i cili vjen tejet i butë, i rehatshëm dhe ju ofron ngrohtësinë që ju duhet gjatë këtij dimrit të ftohtë.

Jorgani Siena vjen me 70% zbritje duke e shkruar kuponin TLG70 dhe është në dispozicion me 2 madhësi:

– 140x200cm me çmim prej 99.90 në 29.70 EURO duke shkruar kuponin TLG70
– 200x200cm me çmim prej 129.90 në 38.97 EURO duke shkruar kuponin TLG70

Çfarë duhet të dini për jorganin Siera

Jorgani Dormeo Siena është i krijuar nga materiale që garantojnë qëndrueshmëri për një përdorim të gjatë. Ato kanë të inkorporuara fibra të avancuara Wellsleep në qepje.

Këto qibra e bëjnë jorganin jashtëzakonisht të ajrosshim dhe të butë.

Mbulesa e jorganit është e krijuar nga mikrofibrat Softdream, të cilat janë të forta, të qëndrueshme dhe thahen shpejt. Falë këtij materiali, jorgani nuk e ndryshon formën, ngjyrën apo strukturën.