Për një shpërndarje më të lehtë të ujit të pijshëm dhe në të njëjtën kohë në dy temperatura të ndryshme është e pamundur që të bëhet pa një aparat uji. Dhe pasi që një produkt i tillë është i përshtatshëm, përveç shtëpisë edhe në zyrë, spitale e restorante e bën edhe më të nevojshëm se çdo herë.

Veçori kryesore e këtij aparati është cilësimi i dy temperaturave të ujit pra nxehtë dhe ftohët, varet se cilën e dëshironi ju. Përdorimi i këtij aparati është shumë i përshtatshëm dhe i lehtë i cili mundësohet nga grykat e butonave.

Vetëm me anë të shtypjes së këtyre butonave mundësohet rrjedha e ujit nga gryka e përzgjedhur.

Këtë produkt ju mund ta gjeni përmes Telegrafi Deals dhe mund ta merrni me zbritje nga 119.99 € në 107.99 € duke shfrytëzuar kuponin pemamall.

.

Për shkak të sigurisë së lartë për grykën e ujit të rubinetit të nxehtë është vendosur një bllokues që e mundëson një siguri më të lartë për të gjithë e sidomos fëmijët.