Roli i krasitjes është i rëndësishëm dhe vendimtar për prodhim, përveç se është masë agroteknike konsiderohet edhe art i të ndryshuarit në kopshtari.

Formimi i kurorave të pemëve dhe bimëve nëpërmjet krasitjes do të thjeshtësohet me gërshërët nga Kinzo Garden të cilat mund ti gjeni vetëm në Telegrafi Deals.

Këto gërshërë, do u japin freski dhe ndriçim të mbjelljeve në kopshtin tuaj, e njëkohësisht do t’iu japë jetëgjatësi atyre duke eliminuar çeljen periodike një vit po, një vit jo.

Koha ideale për krasitje fillon në pranverë kur temperaturat janë mbi 0 dhe pemët nuk dëmtohen

Prandaj nxitoni t’i blini këto gërshërë me zbritje, me anë të kuponit Telegrafi20  nga 28 euro në vetëm 18 euro.