Të gjithë kanë nevojë për freski në këto ditë të nxehta vere, mirëpo jo të gjithë kanë mundësi që freskinë ta përjetojnë në det. Falë një pishine juve dhe familjes tuaj përveç freskisë nuk do ju mungojë as mundësia e një eksperience noti.

Një pishinë me dimensione perfekte për të përjetuar freski dhe aktivitete noti mund ta gjeni përmes Telegrafi Deals me zbritje vetëm duke shfrytëzuar kuponin pemamall nga 139.99 125.99 €.

Dimensionet e pishinës prej 305 x 305 x 76 cm e bëjnë hapësirën perfekte dhe të përshtatshme për të gjitha moshat.

Materiali është rezistent ndaj shpimit me tre shtresa dhe ka korniza metalike me tuba të forta çeliku që e bëjnë në pamje më elegante dhe luksoze.

Pagesa për këtë produkt mund të bëhet me të gjitha llojet e kartelave, transfer bankar dhe para në dorë. Gjithashtu transporti është falas dhe koha e arritjes për këtë produkt është brenda 1 dite.

Përjeto freskinë dhe një eksperiencë unike noti më pishinë në këto ditë të nxehta vere.