Veçse e dimë të gjithë se aroma e mirë është një prej trajtave më joshëse tek njerëzit e cila flet shumë për higjienën tuaj dhe njëkohësisht i tërheqë njerëzit afër jush.

E kur bëhet fjalë për parfuma me aromë të mirë, një prej tyre që më së shumti kërkohet në Kosovë nga meshkujt është Paco Rabanne 1 Milion.

Ky parfum ka një aromë unike që i përshtatet një mashkulli të guximshëm dhe me vetëbesimin e të cilit i pëlqen konkurrenca.

Fragranca elegante hapet me kombinimin e grejpfrutit me nenexhik dhe portokall të kuq, ndërsa në zemrën e aromës gjejmë trëndafila, kanellë dhe aromë lëkura, ku baza janë drunjtë qelibar dhe patchouli.

Parfumin Paco Rabanne 1 milion mund ta gjeni me zbritje prej 15% përmes Telegrafi Deals.

Duke shkruar kuponin “Telegrafi15” gjatë procesit të blerjes, ju përfitoni zbritje nga 67.57 në 57.48 EURO dhe keni mundësi ta paguani parfumin me 12 këste.