VËMENDJE: Telegrafi Deals për Black Friday i mbështet partnerët e vet me promovimin e ofertave që kanë zbritje të jashtëzakonshme dhe janë në interes të lexuesve tanë!

Pastruesi i ri Vileda Steam siguron pastrimin e plotë të dyshemeve tuaja. Është i përshtatshëm për çdo lloj dysheme të forta dhe tapete ose qilima, vetëm duke shtuar aksesorin e duhur.

Pastruesi i ri Vileda STEAM eliminon 99.9% të baktereve nga dyshemeja.

Fuqia e avullit e kombinuar me cilësinë superiore të pastrimit të leckës të mikrofibrit vret 99.9% të baktereve nga dyshemeja dhe është e shkëlqyeshme në heqjen e shenjave dhe yndyrave të forta.Pas nxehtësisë së shpejtë të 15 sekondave, pastruesi i avullit Vileda është i gatshëm për t’u përdorur

Vendosja e ndryshueshme e avullit (min në max) ju lejon ta përdorni atë edhe në dyshemetë më delikate, ndërkaq koka lëvizëse e bën të lehtë manovrimin rreth mobiljeve dhe objekteve me lehtësi

Kjo shtupë përfshin 2 lecka të qëndrueshme, me mikrofibër dhe enën mbushëse.