Hekuri me avull është pajisja më revolucionare shtëpiake e cila është ideale për të gjitha veshjet tuaja, duke përfshirë perdet dhe tapiceritë.

Telegrafi Deals ju sjell me 33% zbritje hekurin e shumëkërkuar me avull, i cili vjen me një zbritje prej 64.00 në 47.90 EURO!

Hekuri DSP KD-6016 është projektuar në mënyrë kompakte dhe ka dorezë ergonomike, ndërkaq ka një dalje të fuqishme avulli i cili butësisht i heq rrudhat.

Madje, hekuri DSP KD-6016 shquhet nga lehtësia e përdorimit, ku mjafton ta mbushni rezervuarin e ujit, ta ndizni pajisjen dhe automatikisht është i gatshëm pa përdorur.

Me këtë model, ju s’keni nevojë as tavolinë për hekurosje sepse mund t’i hekurosni rrobat në çfarëdo pozicioni që janë.

Të dhëna tjera mbi hekurin DSP KD-6016:

Fuqia: 2000W
Rezervuari i ujit:
2.5L
Temperatura e avullit:
98 gradë Celsius
Çmimi: Nga 64.00 në 47.90 EURO për Telegrafi Deals!