Pastrimi i shtëpisë, banesës apo çfarëdo ambienti tjetër është esencial për higjienën e përgjithshme.

Një prej mënyrave më të preferuara për pastrimin e dyshemesë së ambienteve të ndryshme është përmes xhokerit për pastrim.

Por, e rëndësishme është që xhokeri për pastrim të jetë i kualitetit të lartë, praktik, t’i largojë të gjitha mbeturinat, të pastrojë me lehtësi dhe të mos lë ujë në hapësirat e pastra.

E të gjitha këto karakteristika i posedon Xhokeri Proff, i cili vjen me 24% zbritje.

Telegrafi Deals ju sjell këtë xhoker me një çmim prej 12.90 në 7.69 EURO!

Për vetëm 2 euro ekstra, ju mund ta porosisni xhokerin direkt në adresën ku ju jetoni!