Lojërat online janë bërë mani e shumë të rinjëve. Kjo mani ka kaluar çdo kufi sa i ka bërë disa prej tyre edhe lojtarë të fortë në kompeticione të ndryshme botërore. Të gjithë ata që adhurojnë lojën online çdo herë janë në kërkim të pajisjeve të mira por jo edhe shumë të shtrenjta.

Laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6, 15.6, është diçka që mund ta keni kërkuar tash e një kohë. Ky laptop ka bazë me një procesor 6-bërthamor AMD Ryzen 5 5600H, i cili punon me frekuencë prej 3.3 GHz ose deri në 4.2 GHz në modalitetin turbo dhe plotësohet me 8 GB memorie operative RAM të llojit DDR4 me frekuencë prej 3200 MHz. Laptopi është i pajisur me Wi-Fi, Bluetooth, portë të kombinuar për kufje dhe mikrofon, kamerë HD dhe tastierë me ndriçim.

Këtë laptop ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 869.50 euro në vetëm 749.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.