Ndonëse dimri e ka lezetin e vet, shpeshherë din të jetë edhe stina më e urryer nga ngasësit e veturave.

Kjo për faktin se një numër i madh i veturave kanë problem me ndezje në mëngjeset e ftohta të stinës së dimrit.

Për shkak të kësaj, me siguri se ju sikurse plot tjerë, herë pas here keni nevojë për kabllo përçuese që ta ndizni veturën dhe të mos vonoheni për punë.

Prandaj, Telegrafi Deals ju sjell kabllo përçuese me 32% zbritje nga 15.50 në 10.50 EURO, e të cilat mund t’i blini edhe online.

Kabllot kanë 2 matës me 220 amper dhe izolues PVC me rezistencë ndaj nxehtësisë, vajit dhe acidit.

Kanë gjatësi prej 3 metrave dhe janë pajisje e shkëlqyeshme për sezonin e dimrit.