Zhvillimi i teknologjisë së re ka rezultuar me produkte mjaft të mira dhe të përshtatshme për t’u përdorur. E sidomos këto pajisjet e fundit lëvizëse elektrike të cilat po i shohim kudo nëpër qytet.

Një pajisje e re e tillë është edhe Skateboard-i elektrik i cili  është shumë i dobishëm dhe po jep fuqinë për të udhëtuar aq shpejtë pa pritur në trafik.


Një pajisje si kjo ju mund ta gjeni me zbritje përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin përkatës për produkt.

Ky skateboard elektrik është i njohur për t’i ikur kolonave të trafikut dhe për të përjetuar një eksperiencë ngasje shumë interesante dhe të sigurt.

Përveç kësaj kjo pajisje është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe mirëmbajtur.

Pllaka që ka kjo pajisje është e lehtë vetëm 3.9 kg dhe gjithashtu ka një motor me qendër 350 W për performancë me fuqi të lartë. Kurse baterisë së tij i duhen vetëm dy orë që të karikohet.

Këtë skateboard ju mund ta merrni me zbritje nga 416.50 euro 359.50 euro duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.  

Pasi që një skateboard elektrik i tillë është më i lehtë për tu ngasur se sa një i zakonshëm, kjo e bën më të përshtatshëm për fillestarët, adoleshentët dhe të gjithë të tjerët.