Nëse veç jeni gjithmonë me nxitim apo dëshironi t’i shtoni elegancës zyrës apo dhomës tuaj, atëherë ky artikull është për ju!

Shoku që ta gjen ma lirë – Telegrafi Deals kësaj radhe po sjell diçka më ndryshe e më unike në ofertat e veta speciale.

Bëhet fjalë për mbushësin pa kabllo (WiFi) nga brendi Caynon i cili i mbushë 3 pajisje njëkohësisht dhe është kompatibil për të gjitha pajisjet që e përkrahin teknologjinë QI.

Ky mbushës WiFi ka një shpejtësi të madhe të karikimit dhe mund ta mbushni telefonin edhe pa ia larguar mbështjellësin (case).

Përveç se me këtë produkt ju bëni zgjidhje për mbushjen e 3 pajisjeve tuaja të përditshme, njëkohësisht kudo që e vendosni, kjo pajisje automatikisht jua shton elegancën tavolinës!

Krejt mirë… çmimi?

Eh, çmimi është ma lirë sesa ç’mendoni!

Duke shkruar kuponin TELEGRAFI15 gjatë procesit të blerjes, ju përfitoni ekstra 15% zbritje, ku çmimi bie nga 41.50 në 35.27 euro!

Mbi të gjitha, transporti është kudo në Kosovë brenda një kohe shumë të shkurtë!

Gjëja e vetme e keqe është se oferta është tejet e limituar dhe duhet të nxitoni për këtë ofertë!