Atletet  Adidas ju mundësojnë të bëni vrapimin ose ndonjë aktivitet tjetër në mënyrë komode, kështu që ju mund të ktheheni në shtëpi me energji të plotë dhe të ndjeheni i vetpërmbushur.

Meqë janë ideale për vrapim por mund t’i shfrytëzoni edhe në përditshmëri, ato kanë një thembër të jashtëme që ofron rehati në shputat e këmbëve tuaja edhe po të bëni kilometra me to.

Këto atlete i gjeni me zbritje nga çmimi 64.95 euro në vetëm 39.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Pranvera2023.

Atletet do t’iu bëjnë të ndiheni jashtëzakonisht mirë pavarësisht pengesave ose rrugëve që mund të kaloni me to.

Të dizajnuara për t’i mbathur në terrene të ndryshme, ndjehuni të sigurt për t’i blerë dhe për t’i shfrytëzuar këto atlete fantastike.