Profesioni i elektricistëve mbetet një prej më të komplikuarve, ndër më të rrezikshmit dhe shpeshherë elektricistët edhe duhet të punojnë në kushte të vështira përgjatë stinëve të ndryshme.

Të gjitha këto sfida – e shumë të tjera – lehtësohen për elektricistët që i kanë mjetet cilësore dhe të përshtatshme për kryerjen e punëve të ndryshme.

Prandaj, Telegrafi Deals sjell në zbritje prej 12.90 në 7.90 EURO, setin me pajisje të ndryshme për elektricistët.

Seti përmban këto produkte:

– Kaçavida
– Metër
– Brisk pune (skalper)
– Izolir
– Dana pune

Blejeni tani dhe përfitoni zbritjen prej 39%!