Përfaqësuesja e Kosovës e humbi ndeshjen e parë kualifikuese për Kampionatin Botëror ‘Katar 2022’ ndaj Suedisë me rezultat 0-3.

Në këtë takim ‘Dardanët’ kishin rastet e tyre, por nuk u treguan të saktë para portës kundërshtare.

Ashtu siç pas çdo takimi, si në fitore, barazim e posaçërisht në humbje, diskutimet janë të mëdha nga tifozët, posaçërisht në rrjetet sociale. Kështu Telegrafi ka hapur një mundësi që ju të vlerësoni lojtarët më të mirë nga ky takim.

Vlen të theksohet se Lirim Kastrati, Idriz Voca dhe Bernard Berisha në këtë takim u futën si zëvendësues. /Telegrafi