Ajri i pastër dhe ambienti i pastër në përgjithësi, brenda ose jashtë është arsyeja kryesore për një shëndet të plotë.

Rëndësinë e shëndetit, si pasuria më e madhe që një njeri mund të ketë, më së miri keni mundur ta kuptoni gjatë kohës së karatinës, kur të gjithë ishin në izolim, për shkak të virusit.

Pavarësisht sa shumë i kushtoni rëndësi procesit të pastrimit dhe ruajtjes së ambientit, ekziston një pajisje që heq deri në 99.9% të grimcave të ajrit. Këtë pastrues ajri ju mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 299.50 euro në vetëm 249.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H, EU, 70W, largon pluhurin, tymin, qimet e kafshëve shtëpiake, sporet e mykut, polenin, aromat, mikrobet dhe viruset, me një fjalë ju ndihmon të jetoni gjatë dhe shëndetshëm.

Ju mund të kontrolloni pajisjen me aplikacionin Mi Home ose ndihmësit zanorë Google Assistant dhe Amazon Alexa. Përveç zbritjes me kodin TelegrafiDeals ju keni mundësi pagese me 12 këste, për 24.96 euro në muaj.