Ushqimi është pjesa më e rëndësishme e rutinës tuaj. Shpesh herë ju ka ndodhur të përgatitni më shumë ushqim se sa është dashur dhe ta ruani për ndonjëherë tjetër.

Jo çdo herë ushqimet kanë qëndrueshmëri në frigorifer, por në të shumtën e rasteve problemi nuk është fare te kualiteti i ushqimit, por te kualiteti i frigoriferit.

Për të parandaluar prishjen e ushqimeve që i vendosni për t’i ruajtur në frigorifer është e rëndësishme të blini frigoriferin e duhur, të cilin mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 1,669.00 euro në vetëm 1,299.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi24.

Samsung RS8000 ofron një hapësirë të madhe  të mekanizmit prej 617L. Teknologjia SpaceMax krijon kapacitet ekstra të brendshëm pa rritur dimensionet e jashtme.

Optimizon temperaturën dhe lagështinë në frigorifer dhe me sisteme të pavarura ftohëse, si dhe parandalon transferimin e aromave dhe erërave.