Lojërat online nuk janë më thjeshtë lojëra për kafene ose për të kaluar kohën e lirë në dhomën tuaj, ato janë bërë aq shumë trend sa që po krijohen gara të ndryshme nga të cilat mund të fitohen edhe çmime të rëndësishme.

Pajisjet e duhura janë esenciale për të zhvilluar një lojë fantastike e për të përjetuar adrenalinë pa fund. Një pjesë të madhe të shpejtësinë dhe fleksibilitetit ua mundëson mausi i duhur, e  atë mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 50.00 euro në vetëm 42.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Ky maus gaming  ka senzor optik që ofron saktësi të përsosur. Logitech G203 Lightsync përmban 6 butona, ndjeshmëri të zgjedhshme në rangun 8000 DPI, ndriçues interesant me ngjyra dhe sipërfaqe të butë dhe të rehatshme. Po ashtu, ofron shpejtësi të përgjigjes prej 1 ms, port USB dhe kabllo me gjatësi 2.1 m.