Aftësia e negocimit është të kërkuarit me respekt për atë që duam, duke përfshirë vullnetin për të kuptuar se çfarë duan palët e tjera.

Pavarësisht nëse jeni pronar i një biznesi të vogël, një sipërmarrës i ri ose një sipërmarrës me përvojë, e vërteta e sinqertë është se dëshironi të shisni më shumë gjëra sesa jeni duke shitur aktualisht, apo jo?

A nuk do të ndiheshit i mahnitur të hyni në një dhomë plot me vendimmarrës dhe të jeni ju personi që e zotëron atë? Imagjinoni ju të jeni në gjendje t’i afroheni me vetëbesim kujtdo dhe të dini saktësisht se çfarë të thoni pa tingëlluar si një person i rëndomtë. Për këtë arsye është shumë e rëndësishme të ndërtoni gradualisht një ekip përfaqësuesish të trajnuar mirë, të cilët do të punojnë për ju duke ju dërguar klientë me miratimin e tyre. Mësoni si të edukoni kontaktet tuaja për atë që bëni dhe llojin e klientëve me të cilët mund t’ju prezantojnë. Mbani mend se tani është ajo që dini – kë njihni – dhe kush ju njeh! Nëse doni të fitoni para, duhet të kontaktoni me profesionalizëm dhe t’a studioni klientin që keni përballë gjithmonë.

Për kë është ky trajnim:

Ky Trajnim është për pronarët e bizneseve, sipërmarrësit dhe profesionistët e shitjeve që duan të krijojnë raporte profesionale produktive dhe të ofrojnë vlerë për botën.

Njerëz profesionistë ambiciozë me qëllime të mëdha dhe të definuara saktë qëllimet që i kanë vënë para vetes.

Për kë NUK është ky trajnim:

Për ty që je i kënaqur me pozitën në të cilën ndodhesh, me të hyrat që inkason dhe nuk ke interes të zhvillosh akoma më shumë veten për të kaluar në një nivel tjetër.

Regjistrohu tani dhe përfitoni nga zbritja prej ërfitoni nga zbritja prej çmimit 117.00 euro në vetëm 75.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi.