Të kesh një orë smart është jo vetëm trend por gati e domosdoshme sot. Të gjithë pothuajse e duan ose veç se e kanë një të tillë.

Ora smart përveç se ka disa funksione duket edhe shumë cool, por ndonjëherë kushton shumë, për këtë arsye tani do të keni mundësi ta merrni një të tillë nga çmimi 45.50 euro në vetëm 34.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Ora iGET FIT F20, ka dizajn të thjeshtë dhe mbështet teknologjinë Bluetooth dhe WiFi si dhe ofron një varg funksionesh si veçori sportive dhe GPS, Galileo , GLONASS dhe Beideou. Ora ka ekran me diagonal 1.4” dhe ka mbrojtje IP68 si dhe posedon sensor akselerometër.

Bateria ka kapacitet 160 mAh dhe zgjat më shumë se shtatë ditë me një karikim të vetëm. Ndër të tjera ora përputhet me sistemin Android dhe Ios.