LAJMI I FUNDIT:

Rruga për në punë bëhet më atraktive dhe më e shkurtë me trotinetin elektrik

Rruga për në punë bëhet më atraktive dhe më e shkurtë me trotinetin elektrik

Tash e një kohë të gjatë trotinetët janë bërë trend, sidomos në kryeqytet, gati çdo i dyti person rrugën për në punë dhe anasjelltas e bën me të.

Duket shumë cool, nuk e ndotë ambientin, është ekonomik dhe i lehtë për ta përdorur çdo ditë gjatë javës, pasi me ndihmën e tij, nuk do të ngecni as në trafik e  në të njëjtën kohë do të mbrrini shpejtë tek destinacioni juaj.

Një trotinet të tillë mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 360.00 euro në vetëm 325.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Ky trotinet mbushet për tri deri në pesë orë, ka 350W fuqi dhe mbanë peshë deri në 100kg.

Nxitoni dhe përfitoni nga kjo mundësi!

Artikull i sponzorizuar

Më shumë