Ushqimi është pjesa themelore për të pasur energji gjatë ditës. Një mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të përshpejtuar procesin e gatimit është edhe reshovi.

Një pajisje të tillë për të përgatitur ushqimin ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 9.90 euro në vetëm 7.92 euro, mjaftoni të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.

Ky reshov gatimi ka pesë lloje të temperaturave varësisht cila i përshtatet gatimit të ushqimit që ju e preferoni. Ushqimi me këtë reshov përgatitet shumë lehtë dhe vatra e tij qëndron e nxehtë edhe pasi ta keni fikur. Në të njëjtën kohë përveç ushqimit mund të përdoret për qaj dhe kafe dhe është shumë i lehtë për ta pastruar.