Fotografitë janë ditar i kujtimeve që krijoni ndër vite me më të dashurit tuaj. Ruajtja në formë fizike dhe vendosja e tyre nëpër albume është mënyra më e mirë për tu rikthyer në kohë.

Edhe pse mund t’i ruani në telefon apo llaptop, forma fizike është më praktike dhe ruhet më lehtë. E printimin e fotografive tash e tutje do të mund ta bëni edhe në shtëpi me blerje e këtij printeri që është me zbritje nga çmimi 226.50 euro në vetëm 199.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Canon PIXMA  G3411 mundëson shtypjen e fotografive me rezolucion të lartë. Printeri është i përshtatshëm për shtëpi, posedon 2 toner FINE. Përveç printimit mundëson skenimin dhe kopjimin.