Përveç se ruani mjedisin dhe kurseni xhepin tuaj, me anë të biçikletës ruani shëndetin fizik dhe atë mendor. Vozitja e biçikletës ndikon shumë në gjendjen emocionale.

Njerëzit që ngasin biçikletat kanë shumë avantazhe, siç janë:

– ulja e presionit të gjakut,
– rënia e peshës së tepërt, si dhe
– ulja e rrezikut për sëmundjen e diabetit

Ata që vozitin biçikletën krijojnë edhe lidhje emocionale me të, e kujdesi ndaj tyre shpesh tejkalon normalen.

Nëse jetoni në apartament apo dhomë me qira por vozitni biçikletën në përditshmëri e nuk keni ku ta vendosni, ju mund ta gjeni rafte për biçikleta nga brendi DunLop në Telegrafi Deals. E këto rafte zënë jo vetëm një, por dy biçikleta.

Nuk ka rëndësi sa shumë keni shpenzuar për blerjen e biçikletës, sigurimi i saj me raftet e DunLop, është shumë i lirë përmes shokut Deals dhe kuponit për zbritje Telegrafi20, ku çmimi nga 42 euro bie në vetëm 30 euro.