Jeta është e mërzitshme pa muzikë, muzika ju relakson, falë gjallëri dhe qetësi në të njejtën kohë, e ju largon nga mendimet e panevojshme.

Kur jeni larg qytetit e keni dëshirë të udhëtoni diku me shoqëri apo të organizoni piknik, muzika është e domosdoshme, e me këtë altoparlant muzika e madje edhe radio nuk do të jenë problem.

Ju mund ta merrni me zbritje nga çmimi 21.50 euro në vetëm 15.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Altoparlanti ka mbajëse për dorë dhe konvertues të jashtëm të basit. Me fuqi 5W, vjen me Bluetooth v4.5, mikrofon me ulje zhurme, radio FM dhe USB. Bateria e tij zgjatë deri në 5 orë me frekuenca 280 Hz-16.

Diametri i altoparlantit është 52 mm dhe vjen me dimensione 92 x 92 x 46 mm. Peshon 190g dhe vjen në ngjyrë të zezë.